Известие

Collapse
No announcement yet.

въпрос относно предни накладки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• въпрос относно предни накладки

колеги, ако може някои да ми препоръча предни накладки за 166 феислифт които да не свирят,че ми писна да сменям с нови и свирят както товарния влак.благодаря.
    Алфа Ромео 159

Първоначално публикувано от alfa156jtd Покажи съобщение
    колеги, ако може някои да ми препоръча предни накладки за 166 феислифт които да не свирят,че ми писна да сменям с нови и свирят както товарния влак.благодаря.
    Колега вземи си TRW.Аз съм с такива / незнам дали твоите не са по различни / и си ги взех от autohelp на бул.Булгария.
    алфа 166 2.4 JTD 150 к.с. 2002г.

Comment

Колега ако имаш ръб или ако ти са надраскани дисковете каквито и да сложиш ще ти свирят ,докато си направят легла ! Аз специално отпред смених и дисковете и накладките .
      Alfa romeo 156 1.8TS
      Alfa romeo 166 2.0TS

Comment

Когато купих колата, отпред беше с Ате(интересно че на металните основи беше щампован надпис Galfer) а отзад с TRW.Спираше страхотно, и по време на експлоатацията им веднъж не чух някакъв звук от към колелата.Сега съм с LPR,според мен са не лоши за парите си но проблема е че голяма част от техническите лица които се занимават с авточасти не са на ясно например че алфа 156 и алфа 166 са два различни модела на марката алфа ромео и си карат както им падне.Та по тази причина съм с накладки за 156 и не мога да кажа нищо лошо за марката LPR,хората ясно са написали че еди кой си номер е за еди коя си кола и не са виновни че някой не може да чете...Така че гледайте какво ви прибутват,за да не ви свирят скърцат или не спират накладки после.

Comment

Аз на 155-цата съм с АТЕ и имат същата щампа,много съм доволен,само малко ми присвирват,ма съм с нарязани дискове.
          Alfa 155 1.7,1.8 ex
          Alfa 166 2.4 3 ex
          155 1.8 MY 95 sport

Comment

Първоначално публикувано от wenss Покажи съобщение
            Колега вземи си TRW.Аз съм с такива / незнам дали твоите не са по различни / и си ги взех от autohelp на бул.Булгария.
            И аз карам същите повече от 9к км и не съм имал проблем с тях.
            "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

накладки

благодаря,колеги вече втори комплект сменям,но много свирят.първите бяха,,сеферт,,,вторите ,,нипон,, все сьщото.
              Алфа Ромео 159

Comment

Първоначално публикувано от alfa156jtd Покажи съобщение
                благодаря,колеги вече втори комплект сменям,но много свирят.първите бяха,,сеферт,,,вторите ,,нипон,, все сьщото.
                Колко киломера караш преди да смениш?
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

До сега на колите ми съм слагал QH и съм много доволен спират добре, не свирят и джантите стават черни от изтритото феродо. Когато се наложи смяна и на алфата пак такива ще сложа.

Поздрави
                  алфа ромео 166 2.0 ТС 1998 г.
                  алфа ромео 166 2.0 ТС 2003 г.

Comment

накладки

колега,от първия ден от монтажа си свирят ,товарния влак не свири толкова.
                    Алфа Ромео 159

Comment

Посъветваха ме да взема някакви чешки icer и вече 1500км съм доста доволен, не свирят и добре спират.
                      Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

колега и аз съм с фейслифт, знаеш ли кога не ми свириха накладките, за марка не знам, ама като дадох 330 лева за предни и спряха да свирят. друг е въпросът, че изкараха 10 000 км само, останалите накладки хем свирят хем не спират, обаче са по 100 лева

Comment

TRW или Ferodo и няма да ти свирят
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Нз какви са моите,честно.Сложил съм ги преди 3 години и нито свирят нито нищо и бяха на готина цена 25лв.
                            Алфа...всичко друго е компромис!
                            http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                            Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                            Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

накладки

колеги,реших въпроса сложих ,,permafuse,, и ефтини не свирят и спират много добре.
                              Алфа Ромео 159

Comment

Working...
                              X